• Nou
Ian Russell's Supa Stench Pop-Ups 12mm

Ian Russell's Supa Stench Pop-Ups 12mm

DY1816
Pret recomandat 50 RON
 

Pop-up Supa Stench

Supa Stench este o combinatie extrem de puternica de arome de peste si crustacee, uleiuri esentiale si acid N-Butyric. Atractia este exceptionala. Pop-up-urile Supa Stench din gama Ian Russell sunt foarte flotante si sunt concepute pentru monturi de crap moderne, cum ar fi Ronnie Rig. Au o culoare alba intensa, care iese in evidenta pe aproape orice substrat. Pot fi folosite pe toata durata sezonului, atat izolat, cat si pe paturi de nada, atunci cand vrem sa scoatem in evidenta momeala.

Pop-up-urile Supa Stench sunt disponibile pe dimensiunile de 12mm si 15mm. Forma rotunda.

Gama de produse Ian Russell contine o serie de pop-up-uri, boiliesuri critic echilibrate (wafters) si spray-uri realizate in colaborare cu consultantul nostru englez Ian Russell si inspirate de vechea gama a firmei de nada Heathrow Baits Services, detinute de Ian Russell cu ani in urma. Toate aromele sunt cunoscute pentru eficienta si au la activ mii de capturi pe un mare numar de lacuri sau ape curgatoare.

Dimensiune
12 mm
Cantitate
cutie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.