Chod Rig - SHORT Barbed Size 8

Chod Rig - SHORT Barbed Size 8

ACS340032
Pret recomandat: 21 RON
  • Gama Carp Spirit de monturi Chod Rig gata facute ofera solutia ideala pentru cei care nu doresc sa isi lege monturile singuri.
  • Monturile sunt legate folosind carligele Razor Point SRC (Stiff Rig/Chod), care sunt foarte ascutite. Fiecare montura este prevazuta cu un anou cu surub transparent, care permite montarea usoara si rapida a pop-up-ului, fara sa fie nevoie de legarea lui cu ata dentara.
  • Materialul folosit la realizarea monturii este Carp Spirit Riga-Mortis. Materialul permite realizarea unui “D” pentru o prezentare optima pop-up-ului, care sa imbunatateasca randamentul monturii.
  • In mod traditional, montura este conceputa sa fie folosita pe un segment de leadcore, dar poate fi transformata intr-o montura rigida articulata prin adaugarea unui al doilea segment de fir rigid Riga-Mortis de 25lb.
  • Montura poate fi adaptata pentru pescuitului cu pungi solubile prin atasarea unei pungi de PVA. In momentul in care punga solubila se topeste, montura este prezentata foarte atragator pe o mica zona nadita.
  • Monturile sunt disponibile pe doua versiuni, pentru a putea fi folosite in diferite situatii de pescuit. Exista o versiune scurta de 5,75cm, si una lunga, de 8,25cm. Ambele versiuni sunt echipate cu un vartej numarul 11.
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la wishlist
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.