Chod Rig - LONG Barbed Size 8

Chod Rig - LONG Barbed Size 8

ACS340027
Pret recomandat 24 RON
 
  • Gama Carp Spirit de monturi Chod Rig gata facute ofera solutia ideala pentru cei care nu doresc sa isi lege monturile singuri.
  • Monturile sunt legate folosind carligele Razor Point SRC (Stiff Rig/Chod), care sunt foarte ascutite. Fiecare montura este prevazuta cu un anou cu surub transparent, care permite montarea usoara si rapida a pop-up-ului, fara sa fie nevoie de legarea lui cu ata dentara.
  • Materialul folosit la realizarea monturii este Carp Spirit Riga-Mortis. Materialul permite realizarea unui “D” pentru o prezentare optima pop-up-ului, care sa imbunatateasca randamentul monturii.
  • In mod traditional, montura este conceputa sa fie folosita pe un segment de leadcore, dar poate fi transformata intr-o montura rigida articulata prin adaugarea unui al doilea segment de fir rigid Riga-Mortis de 25lb.
  • Montura poate fi adaptata pentru pescuitului cu pungi solubile prin atasarea unei pungi de PVA. In momentul in care punga solubila se topeste, montura este prezentata foarte atragator pe o mica zona nadita.
  • Monturile sunt disponibile pe doua versiuni, pentru a putea fi folosite in diferite situatii de pescuit. Exista o versiune scurta de 5,75cm, si una lunga, de 8,25cm. Ambele versiuni sunt echipate cu un vartej numarul 11.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.