Hot Crab & Krill - 15mm Boilie 1,8kg

Hot Crab & Krill - 15mm Boilie 1,8kg

DY1642
Pret recomandat 99 RON
 

Hot Crab & Krill - boiliesuri de nadire

Boiliesurile Hot Crab & Krill sunt rulate pe un mix de tip fishmeal, pe baza de faina de peste, cu adaos de condimente. Sunt concepute sa poata fi folosite pe toata durata anului, inclusiv in sezonul rece. Pe langa faina de peste care formeaza ingredientul principal, boiliesurile contin faina de krill si faina de crustacee. Reteta include fulgi si pudra de ardei iute (chilli), care dau un gust picant, incurajeaza hranirea si sunt utile pentru digestie. Boiliesurile au o culoare discreta, naturala. Aroma boiliesurilor este Monster Crab. Textura si densitatea sunt gandite sa permita nadirea la distante mari cu bastonul.

 

Boiliesurile Hot Crab & Krill sunt disponibile pe diametre de 15mm, 20mm si 26mm. Sunt ambalate la pungi de 1kg, 1,8kg si 5kg.

Dimensiune
15 mm
Cantitate
1.8kg

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.