Source dumbells 14mm  1kg

Source dumbells 14mm 1kg

DY060
Pret recomandat 73 RON
 

Boilies Dynamite Baits The Source Dumbells 14mm 1kg

Conceputa in urma cu mai bine de un deceniu impreuna cu celebrul pescar Terry Hearn, gama de boilies-uri Source, ramane cea mai cunoscuta si apreciata gama a celor de la Dynamite Baits. Responsabil pentru capturarea peste tot in lume a numerosi crapi de peste 25 kg si a multor exemplare capitale de mreana, Source a trecut cu succes testul timpului si va ramane pentru multi pescari prima optiune in alegerea unei momeli de calitate.

Realizat din ingrediente naturale, inclusiv renumitul Robin Red de la Haiths care ii da o coloare rosie si o aroma usor picanta, Source, mai contine fainuri de peste cu un nivel ridicat de proteine alaturi de alte ingrediente speciale si un adaos de coaja de ou sfaramata. Acest lucru ai ofera o textura unica, usor crocanta, pe care crapii o adora.

Dimensiune
14 mm
Cantitate
1 kg

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.