Sync Lead & Bits Bag
Sync Lead & Bits Bag
Sync Lead & Bits Bag

Sync Lead & Bits Bag

SHTSC10
Pret recomandat: 119 RON

Sync Lead & Bits Bag

Conceputa pentru a depozita majoritatea accesoriilor folosite in realizarea monturilor, Sync Lead & Bits Bag vine in ajutorul pescarilor de crap, cu un design atragator si compact.
Fie ca e vorba de monturi, plumbi, forfecute, accesorii, borseta este conceputa pentru a le depozita pe toate.

Sync Lead & Bits Bag nu numai ca se potriveste de minune cu gentile Carryall din aceeasi gama, dar va rezista uzurii si intemperiilor datorita materialului dur si a cusaturilor PowerStitch, facand din aceasta, probabil cea mai buna alegere atunci cand vrem sa avem la indemana toate elementele terminale importante.

Tehnologii:

  • OCD (Organised Compact Design) - permite pescarilor sa potriveasca si sa combine intre ele articolele din gama Trench si Sync de la Shimano, toate fiind realizate special cu dimensiuni standard pentru a se potrivii in diferite combinatii, adaptandu-le la diferite stiluri de pescuit.
  • PowerStitch - tehnologie folosita in tot segmentul de bagajerie Shimano. Aceasta presupune cusaturi duble ce intaresc punctele supuse la sarcini mari, asigurand durabilitate, evitand astfel deteriorarea acestora.
  • HD Duralast Zippers - testate extrem, fermoarele folosite in realizarea articolelor de bagajerie Shimano vor rezista indelung oricarei situatii intalnite in sesiunile de pescuit.


Specificatii:

  • Cusaturi rezistente PowerStitch;
  • Despartitoare EVA pentru protectie maxima;
  • Design OCD;
  • Buzunare interne pentru accesorii;
  • Dimensiuni: 27x12.5x10cm.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la wishlist
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.