In apele noastre suprapescuite, intalnim de cele mai multe ori pesti suspiciosi, greu de pacalit. De aceea cand pestii nu sunt dispusi sa se "sinucida" in carlig si rateurile sunt numeroase, o posibila solutie pentru a salva partida este de a pescui cu fir monofilament.

Sufix Advance este actualmente cel mai perfectionat fir mono al acestui brand, motiv pentru care a si fost distins cu premiul de cel mai bun monofilament la EFFTEX 2017. Se face remarcat prin urmatoarele calitati:

- o rezistenta sporita la abraziune dar si la efectul rezelor UV, datorata stratului protector exterior, obtinut printr-un proces inovator de extruzie magnetica

- memorie scazuta si suplete, caracteristici care il fac usor de lansat, utilizat sau pastrat in afara sezonului de pescuit

- elasticitate redusa, deci mai multa senzitivitate si mai putine rateuri

- rezistenta sporita la nod

- rezistenta mare la rupere chiar si la diametre reduse.

Este disponibil in trei variante coloristice: transparent, galben si verde inchis, care acopera toate situatiile cu care ne putem confrunta pe apa. De la pescuitul cu naluci reactive la clean sau pastrav, in ape limpezi de munte si pana la pescuitul la jig in lacuri tulburi de campie, la salau sau biban.