Iată ce zice Lucian Constantin (Gyorg), căpitanul naționalei de pescuit la răpitori pe pagina lui despre produsul Rapala Urban Hip Pack:

Poate unul dintre cele mai eficiente moduri de organizare și transport a nălucilor pentru pescuitul de pe mal este Rapala Urban Hip Pack. Acesta are trei compartimente principale. Unul mare inferior unde eu imi pun cutiile cu năluci. Unul peste cel mare, compartiment ce-l folosesc pentru voblerele ce le selectez la pescuit. Și unul în partea superioară în care îmi țin jigurile și gumele de pescuit.

Se vede că este gândit în detaliu pentru pescuit, având pe lateral două plase atașate extrem de bine și de eficiente. În acestea îmi țin: într-unul înaintașul de fluorocarbon Sufix Inivisiline, iar în cel opus o sticla de apă sau, după caz, de băutură.

Sistemul de prindere de corp este gândit inteligent, acesta fixându-se de picior (pentru a sta fix de corp) și după gât, cu ajutorul unei curele. Prinderea în acest fel nu mă incomodează la mers, dar nici nu-mi pune presiune pe spate, distribuind pe centrul corpului greutatea purtată.

Până la Rapala Urban Hip Pack foloseam o vestă de pescuit și un rucsac cu năluci, dar de fiecare dată: fie imi era dificil să-mi organizez nălucile, fie era extrem de greu să mă deplasez.

Recomand cu cea mai mare încredere produsul de la Rapala, în special pentru cei care pescuiesc frecvent de pe mal!

Comments (0)

Produs adaugat la wishlist
Produs adaugat la comparatie.

Normark.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.