Rapala RipStop este acum disponibil intr-o noua dimensiune, si anume Rapala RipStop 12cm, foarte curand disponibile si la magazinele partenere Normark Sport.

Uite ce spune Andrei Sava, consultant Rapala, recent medaliat cu bronz la World Fishing Games South Africa 2019 despre ele:

"Tinand cont de cat de mult imi place pescuitul la stiuca cu jerkbait-uri, am fost putin dezamagit anul trecut cand am vazut ca Rapala RipStop este disponibil intr-o singura dimensiune, care parca nu prea se potrivea cu ce aveam eu in trusa de stiuca. Cam mic pentru gustul meu. Va dati seama ce incantat am fost anul trecut cand am aflat ca pentru 2019 se pregateste o dimensiune mult mai potrivita pentru pentru pescuitul stiucilor, tinand cont de bagajul de caracteristici ce-l diferentia de restul jerkbaiturilor…

RipStop de 12cm… cu siguranta fac loc in trusa pentru cel putin 3 bucati… Unul pentru apa limpede si soare puternic, unul pentru ape mai tulburi, si unul de uz general… va las pe voi sa ghiciti care pentru ce le-am ales.

La linkurile de mai jos poti sa vizualizezi cateva partide cu stiuci prinse la jerkbaituri...

Pescuit la stiuca cu voblere jerkbait: https://youtu.be/3z5ay7fPC8g

Pescuit cu jerkbait la stiuci pretentioase: https://youtu.be/S1taj2uvJBg

STIUCA RECORD ~20 kg, 123cm la vobler Rapala: https://youtu.be/PEasUTsdM78 "